miércoles, 30 de enero de 2008

Que la xarxa no t'enxarxe!

Avui hem tingut una interessant conferència, adreçada als professors, impartida per l'Inspector de la Policia Nacional, Juan Fco. Guillen, sobre els perills d'internet.
Aquesta conferència forma part del programa "Pla director per a la convivència i millora de la seguretat escolar".
Ens ha descrit la problemàtica de l'assejament per internet, la presència de xarxes de pedòfils, el perill dels casinos on-line, etc. Ens ha descrit les conductes delictives, les repostes de la policia al respecte i consells de com detectar aquests problemes i com actuar front a ells.
Ens ha donat la web oficial de la policia on poder acudir.
Com sempre la millor manera de prevenir, la informació!.

FOTO: Carlos Quandt

7 comentarios:

lucia dijo...

perfecte, serios, que més es pot dir d'aquest treball que esteu fent,sòl puc dir andavant

Ignasi i Pilar dijo...

Moltes, moltes, moltes...gràcies Lucia!!!!! Pensàvem que aquest blog no el mirava ningú!.

merleta dijo...

Val a dir que de vegades no ens imaginem que en la xarxa puga haver tant de perill. Menys mal que ací esteu vosaltres per a demostrar el contrari i sembrar la pau. Felicitats pel blog.

Anónimo dijo...

És cert, cal ser cuidadosos, i no refiar-se gaire d'allò del que no tinguem una certesa absoluta de qui hi ha darrere d'una web.

Martamarti dijo...

Hola,soc una alumna de Merche en l'assignatura Fonaments lexics!
Una charrada molt interresant i aixo ens pot ajudar molt alhora de estar conectada a la red, per a no firamos de altres persones ajenes per la red! Aixo deuria de acabar, però cada dia més persones inciten a practicar açò!

Beatriz dijo...

Hola soc Beatriz, una alumna del fonaments léxics d'aquest centre.
Em sembla molte bé que hi hagen aquest tipus de xarrades per a informar sobre els perills de la pedofília per internet. Jo pense que s'han de fer moltes més xarrades sobre açó i que el pares vigilen més al fills quan están en internet.
Adéu!

Ignasi i Pilar dijo...

Gràcies a tots pels comentaris. Gràcies a Merche per l'enllaç en el seu Blog.
La idea es posar en aquest Blog tot allò que puga estar relacionat en aquest projecte, si voleu que tractem alguna cosa en particular no teniu més que dir-ho.