miércoles, 30 de enero de 2008

A la recerca d'una major igualtat.

Ahir van començar el Cicle de tres Conferències organitzades pel GAVIM i que estan dirigides a alumnes de primer de Batxillerat amb la temàtica de: "El paper de la dona en la societat i la prevenció de la violència de gènere". La Regidora d'Igualtat Mª Dolores Girona va estar present en la xerrada que va ser impartida per Lourdes Burdens, agent d'igualtat i Ximo Roda, policia local de Vila-real.

L'interés que van demostrar els nostres alumnes ens dona esperances. El millor remei contra el maltractament i la intolerància és l'educació, la formació i la reflexió.

4 comentarios:

M dijo...

Sóc Mónica Benavent, alumna de 1r de Batxillerat i Merche ens ha recomanat fer una ullada a aquest blog.
Respecte a la xerrada del Gavim, la veritat és que va estar molt bé i a més coincideix amb vosaltres, ja que pense que ens feïa falta informació com aquesta.

Un abraç.
Mónica

Marta dijo...

Yo vaig estar present en esta xerrada i ser de gran utilitat per a conèixer les noves lleis sobre la igualtat de la dóna en la societat actual. Encara que ja havia asistit a unes altres pero aquesta a sigut la millor en diferència.
Felicitats pel blog.

Rafael dijo...

Soc Rafael Cortés, alumne del IES Broch i Llop. Merxe ha volgut que posem un post a aquest blog. Jo, vaig estar present en la xarrada sobre la violencia de genere. Personalment, tenen raó. Es injust que les dones siguen maltractades en l'ambit familiar i subordinades a la societat del segle XXI. Jo crec que discriminar la dona es cosa de la edat mitjana i que no deuria ser aceptada per la societat actual. Adeu.

Ignasi i Pilar dijo...

Moltes gràcies per participar en aquest Blog.
L'única solució per a evitar els maltractaments és la informació i la formació. Tant de bo que les vostres reflexions foren les normals en la societat.