viernes, 18 de abril de 2008

Xerrada sobre primers auxilis.

Els nostres alumnes de primer de batxillerat van rebre en la UNED, el passat dia 8 d'abril, una xerrada sobre primers auxilis. Pròximament aniran un altra vegada, ara en grups més menuts, per fer unes activitats més pràctiques sobre aquest tema.

4 comentarios:

Marta dijo...

Una xerrada molt útil i interesant, ja ens van parlar sobre aixó en el institut pero va estar bé poder tornar a asisitir a unes pràctiques així.

M dijo...

La veritat és que la xerrada ni va estar gens malament i a més és algo que mai m'havien essenyat i considere que és de vital importància.
Espere que el que importa que son les pràctiques isquen d'allò més bé.

Un abràç.

Beatriz dijo...

Hola!
Jo vaig anar a la xerrada de primers auxilis i sincerament em va semblar molt interesant i pràctica, ja que ens pot servir d'ajuda. Estic esperant a poder fer la clase pràctica amb els ninots.
Adéu!

Rafael dijo...

Hola. La veritat, espere no tindre que utilitzar el que ens van ensenyar a la xarrada mai.Va ser una xerrada una mica llarga.la primera part, va ser una mica avorrida. Però la segona, fou una mica més divertida i entretinguda en quant a tot. Por me dona quan toque anar per fer les pràctiques..........NO DIC MÉS!