domingo, 22 de junio de 2008

¡Compartiendo! Ilusiones y proyectos.

Demà 23 de juny vindran responsables de l'ONCE per a fer entrega als nostres alumnes del premi que els han atorgat per haver guanyat la fase nacional del concurs ¡Compartiendo! Ilusiones y proyectos. A l'acte també assitiran representants de l'ajuntament del nostre poble.
Els alumnes que han elaborat el treball són de primer de Batxillerat i tot ha estat dirigit per la professora Amparo Muñoz.

Us fiquem el treball que ja s'ha publicat en la pàgina de l'ONCE.
Reflexioneu sobre el missatge de la història!.

Enhorabona a tots!!!

miércoles, 18 de junio de 2008

Xerrada de Raquel Regal.

Demà dijous 19 de juny, continuant en el cicle de xerrades adreçades als pares, Raquel Regal Quilez, psicòloga especialista en educació infantil, adolescent i familiar, donarà la cinquena i última xerrada del cicle. El títol d'aquesta serà:

"COM ACTUAR DAVANT L'AGRESSIVITAT, LA DESOBEDIÈNCIA I LES RABIETES".

La xerrada s'impartirà a les 19:15 en la sala multiusos del centre i, com en les altres ocasions, està oberta a tots aquells que tinguen interès per aquestos temes.

martes, 3 de junio de 2008

El grup "Agua" guanya la fase nacional!!!

El grup d'alumnes de 1er de batxillerat anomenat 'Agua' format per Ana Mª Malia, Ina Li, Elia Moliner i Eloy Tárraga, coordinat i dirigit per la professora Amparo Muñoz Blasco, ha guanyat el 24 concurs de l'ONCE:

¡COMPARTIENDO! ILUSIONES Y PROYECTOS

en la seva fase nacional després d'haver superat la fase provincial i l'autonòmica.
El treball consistia en elaborar un story-board per a un anunci de televisió sobre la labor social de l'ONCE i la seva Fundació, que cumpleixen 70 i 20 anys respectivament.
Com bé diu Amparo allò que cal destacar ha sigut la satisfacció de veure valorat el treball dels seus alumnes i veure la gran il·lusió que van ficar en aquest projecte.
Nosaltres des del departament de ciències ens alegrem i donem la nostra enhorabona als alumnes participants i a la seva professora Amparo per la bona tasca que fan no sols en aquesta ocasió sino continuament!.
Us enllacem al Racó de clàssiques que també ha fet ressò d'aquesta notícia.

Xerrades sobre els perills d'internet.

Durant els últims dies de maig l'Inspector de la Policia Nacional, Juan Fco. Guillen, ha fet unes interessants xerrades, adreçades als nostres alumnes dels diferents nivells d'ESO, sobre els perills d'internet.
Aquestes conferències formen part del programa "Pla director per a la convivència i millora de la seguretat escolar".
Ha descrit la problemàtica de l'assejament per internet, la presència de xarxes de pedòfils, els problemes que poden haver en els fòrums, etc. Els ha descrit les conductes delictuoses, les repostes de la policia al respecte i consells de com detectar aquests problemes i com actuar front a ells.
Recordeu la web oficial de la policia on podeu acudir.
No oblideu que la millor manera de prevenir, és una bona informació!.

Xerrada de Raquel Regal.

Els passat dijous 29 de maig, continuant en el cicle de xerrades adreçades als pares, Raquel Regal Quilez, psicòloga especialista en educació infantil, adolescent i familiar, va donar la que ja és la quarta xerrada del cicle.
El títol d'aquesta va ser:
"OCI I TEMPS LLIURE AMB ELS MENORS".
Aquesta xerrada, com en les altres ocasions, ha estat oberta a tots aquells que tinguen interès per aquestos temes.

domingo, 1 de junio de 2008

L'experiment Tuskegee.

En el Blog BIOGEO hem vist una entrada de Sergio Mestre que us recomanem i heu de llegir.
Parla de l'experiment Tuskegee que es va dur a terme en EEUU des de 1932 fins a 1974. LLegiu-la, reflexioneu i ja comentarem en classe.

El grito